Skip links

Дни на индустрията на ЕС 23-26 февруари 2021 г.

Снимка: euindustrydays.eu

Като член на Европейския пакт за умения, Съюзът за стопанска инициатива получи покана да участва в Дните на индустрията на ЕС и кани всички свои заинтересовани членове да се регистрират и участват в събитието.

Изданието на ЕС се фокусира върху възможностите. На фона на ускорения преход и променящата се глобална конкурентна среда, европейската индустриална стратегия изгражда бизнес аргументи за по-екологична, по-цифрова и устойчива индустрия.

Форумът предоставя инструменти за подкрепа на нашите индустриални екосистеми в този преход и разширяване на тяхната глобална конкурентоспособност.

В същото време, той отговаря на обществения призив на Европа да създаде нови качествени работни места, като същевременно се спазват границите.

На събитието ще се проведе една сесия за Пакта за умения и една за уменията.

Индустрията движи възстановяването в Европа

Дните на индустрията са водещо eвропейско ежегодно събитие. То е основна платформа за обсъждане на индустриалните предизвикателства и съвместно разработване на възможности и политически отговори в приобщаващ диалог с широк кръг от партньори.

Събитието помага да се гарантира, че нашата политика на европейско, национално, регионално и местно ниво работи съвместно, за да даде се възможност на европейската индустрия да осигури работни места, растеж и иновации в Европа.

Това се случва в един много специален момент, когато нашата индустрия започва зелен и цифров преход, отваряйки нови възможности за бизнеса и гражданите на ЕС.

В събитието ще участват Тиери Бретон, Комисар за вътрешния пазар, Урсула фон дер Лайен, Председател на Европейската комисия, Дейвид Сасоли, Председател на Европейския парламент и др.

Връзка към официалната страница тук

Връзка към страницата за регистрация тук

Връзка към пълната програма тук