Skip links

Специални привилегии за всички членове на ССИ

Всички членове на Съюза за стопанска инициатива могат да се възползват от кибер услугите на партньорите ни Cyber One и Cyber 360 Academy с преферциални условия.    

Дигитализацията на икономиката на България е мисия, която изисква всеобщи усилия. В преследването на това амбициозно начинание, ССИ винаги е търсел партньорства с иновационни компании от сферата на киберсигурността, тъй като безопасността в онлайн среда е от критично значение за всяка индустрия.

На първо място идва образованието, затова избрахме да си сътрудничим с една от най-успешните академии по киберсигурност в страната – Cyber 360 Academy. Наскоро Cyber 360 нашумя с участието си в националната кампания „Пази детето в интернет“, която привлече в екипа си и най-известния киберексперт в страната, Явор Колев.

Обученията, които Академията предлага са разработени в съответствие с актуалните образователни методи, използвайки последно поколение инструменти. Всички програми са адаптирани за съответната целева група и дават определено ниво на квалификация. Сред най-известните обучения са Киберсигурност в работна среда, Киберсигурност на управленските длъжности, Киберсигурност за IT специалисти и други.

Ексклузивно за членовете на ССИ, Академията предоставя напълно безплатно курса Сигурност в интернет.

internet-security-cyber360academy

Той се състои от 17 модула фокусирани върху различни аспекти на ежедневното ни присъствие в дигиталното пространство и е подходящ за всички хора, които използват елетронни устройства както за лични, така и за професионални цели.

Заедно с образованието, технологиите cъщо играят ключова роля в повишаването на дигиталната култура на бизнесите. Със своите модерни и ефективни технически решения за превенция на кибер атаки, Cyber One е сред най-важните партньори на ССИ. Компанията е изцяло посветена на борбата с киберпрестъпността и защитата на дигиталните активи на корпоративния сектор, като за целта разполага със собствен Оперативен център за сигурност (SOC).

Услугата на Cyber One Кибер Асистанс също е включена безплатно в пакета от привилегии предназначени за членове на ССИ.

С нея получавате незабавна реакция от страна на сертифицирани специалисти по киберсигурност. Също така, при наличие на кибер инцидент, Оперативния център за сигурност на Cyber One ви гарантира 50 часа денонощно експертно съдействие.

За повече информация за услугите на Cyber One и Cyber 360 Academy, както и за специалните условия за членове на ССИ, свържете се с нас тук.