Skip links

Петото издание на CyberSecurity Talks България се проведе в Пловдив

Съюзът за стопанска инициатива и Българската асоциация по киберсигурност организираха в Пловдив петото издание на CyberSecurity Talks България. Домакин на събитието бе Пловдивски университет „Паисий Хилендарски“.

Събитието имаше за цел да представи възможностите на Съюза за стопанска инициатива за активно подпомагане на своите членове по отношение на тяхната дигитална трансформация и киберсигурност.

ССИ, в партньорство, с водещата компания по киберсигурност CyberOne предлагат специални услуги за своите членове, по пътя им към устойчива и сигурна, цифрова трансформация.

Повече за нашите услуги може да намерите тук.

Г-жа Васка Бакларова, Председател на УС на ССИ, отправи приветствени слова към събралите се представители на централната и местната власт, представители на бизнеса и преподавателски състав, както и на множеството студенти.

Събитието бе подкрепено от Министерство на електронното управление, в лицето на министър Благовест Кирилов, който приветства събитието и начинанието, и обеща динамична комуникация с представителите на бизнеса.

Друг важен аспект, който бе поставен на дискусия е как бизнеса и академичните институции да изградят трайно партньорство, с цел създаването на необходимите кадри. 

Разгледайте галерия от снимки тук.