Skip links

Председателят на УС на ССИ  Васка Бакларова връчи награди за изявени студенти в националния конкурс “Студент на годината”

Специална награда – официален представител на платформата ОМНИ и приз в категория “Изкуство” връчи председателят на УС на ССИ Васка Бакларова, която беше член на журито на XV-то издание на Националния приз „Студент на годината”. Събитието се проведе под патронажа на г-н Румен Радев – Президент на Република България.

Като представител на бизнеса бих искала да ви уверя, че парите са ценни, но безценен е човешкият ресурс, обърна се към номинираните студенти и журито г-жа Бакларова.  Виждайки всички номинирани студенти с техните успехи, постижения, целеустременост и позитивизъм вече съм сигурна в икономическия подем на България. Като председател на работодателската организация с над 10.000 компании аз и екипът ми ще подпомогнем професионалната реализация на всички победители в категориите.

Специалната награда г-жа Бакларова връчи с посланието “България ви иска, за да останете тук”.

Националният конкурс „Студент на годината” цели да стимулира развитието на академичната младеж и да популяризира постиженията на най-активните и най- изявените студенти и докторанти на България.