Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Председателят на УС на ССИ  Васка Бакларова връчи награди за изявени студенти в националния конкурс “Студент на годината”

Специална награда – официален представител на платформата ОМНИ и приз в категория “Изкуство” връчи председателят на УС на ССИ Васка Бакларова, която беше член на журито на XV-то издание на Националния приз „Студент на годината”. Събитието се проведе под патронажа на г-н Румен Радев – Президент на Република България.

Като представител на бизнеса бих искала да ви уверя, че парите са ценни, но безценен е човешкият ресурс, обърна се към номинираните студенти и журито г-жа Бакларова.  Виждайки всички номинирани студенти с техните успехи, постижения, целеустременост и позитивизъм вече съм сигурна в икономическия подем на България. Като председател на работодателската организация с над 10.000 компании аз и екипът ми ще подпомогнем професионалната реализация на всички победители в категориите.

Специалната награда г-жа Бакларова връчи с посланието “България ви иска, за да останете тук”.

Националният конкурс „Студент на годината” цели да стимулира развитието на академичната младеж и да популяризира постиженията на най-активните и най- изявените студенти и докторанти на България.