Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages

Луиджи Ребуфи, Генерален секретар на Европейската организация по киберсигурност, за дигитализацията и нейните перспективи пред студенти и политици

На 29.03.2021 се проведе първото по рода си дигитално събитие „Разговори за политики, дигитализация и устойчивост: младите питат“, организирано от Съюза за стопанска инициатива и пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.

Специален гост-лектор на събитието беше г-н Луиджи Ребуфи, Генерален секретар на Европейската организация по киберсигурност (ECSO), който изнесе лекция пред над 300 участника.

На събитието присъстваха и отзовалите се на поканата политически представители от ДПС (Велислава Кръстева), БСП (Диана Димитрова, Златомир Дьовлески и Благовест Кирилов), ВОЛЯ и НФСБ (Ирина Репуц), ГЕРБ (Тома Биков) и Демократична България (Владимир Славенски). Всеки от тях сподели политическите си възгледи относно ролята на дигитализацията за бизнеса и образованието.

Г-жа Виолина Накова, изпълнителен председател на Съюза за стопанска инициатива приветства всички гости и участници.

„Темата дигитализация и киберсигурност пряко касаят бизнеса, който ние като работодателска организация представляваме. Развитието на нововъзникващите технологии и дигитализацията е движеща сила за всички области на икономиката.“ – сподели г-жа Накова.

ССИ се ангажира в организацията на редовни дигитални срещи в различни сфери с цел подпомагане на бизнеса в пряката му комуникация с правителствените структури.

За актуална информация и за да гледате цялото събитие можете да посетите Facebook страницата на ССИ: facebook.com/ssibg.org