Skip links

ДИСКУСИОНЕН ФОРУМ: „ЕВРОЗОНАТА И БИЗНЕСЪТ – ПРЕДИМСТВА И ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА“

Уважаеми дами и господа, 

Скъпи партньори, 

Имаме удоволствието да Ви поканим на дискусионен форум: „Еврозоната и бизнесът – предимства и предизвикателства“. 

Събитието ще се състои на 30.05.2023 г. (вторник), от 9:30 часа в Астория Гранд Хотел /бул. „Ген. Тотлебен“ 8, 1606 София център, София/.

За Съюза за стопанска инициатива като национално представителна работодателска организация е приоритет да подпомагаме и улесняваме развитието на бизнеса в България. Влизането на страната ни в Еврозоната и приемането на еврото като национална валута са ключови процеси, по които е важно да се говори експертно и да се заимства добрият опит.

Дискусионният форум ще бъде интернационална среща на знанията, уменията и добрите практики на националните банки  на Хърватия и България, на работодателски организации на Хърватия, Румъния и България, и на представители на бизнеса. Гостите ни ще споделят как най-умело да използваме предимствата и да се справим с предизвикателствата на тази толкова важна крачка за европейското развитие на България.

Специален гост на форума ще бъде и г-н Дан Шомон – бизнес консултант и политически експерт, ръководил кампанията на президента Барак Обама. Експертът, управлявал политическите кампании на един от най-успешните лидери на САЩ близо десетилетие, ще изнесе лекция за комуникацията и политическата стабилност като фактори за влизането в Еврозоната. 

Очакваме Ви на 30.05.2023 г. (вторник), от 9:30 часа, в Астория Гранд Хотел – бул. „Ген. Тотлебен“ 8, 1606 София център, София!

Вашето присъствие ще бъде чест за нас!