Skip links

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА УЧАСТИЕ НА БИЗНЕС ФОРУМ „ЕЛЕКТРОИНДУСТРИЯ 2024“ – 11 АПРИЛ 2024 Г.

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), съвместно с Българската асоциация на електротехниката и електрониката (БАСЕЛ)организират Бизнес форум „Електроиндустрия 2024“ с нетуъркинг, който ще се проведе на 11 април 2024 г. в зала „Средец“ на хотел „София Балкан Палас“ (бивш хотел „Шератон“), гр. София.

Събитието е ориентирано към малките и средните предприятия и възможностите за тяхното технологично развитие и ще предложи платформа за обмен на опит, новости и добри практики.

Утвърдени български и чуждестранни лектори и панелисти, с водещи позиции в областта на дигиталната трансформация, зеления преход и електромобилността, ще представят иновациите и ползата от имплементирането им в тези области на икономиката.

В първата част на събитието са предвидени следните дискусионни панели:

  • Дигитална трансформация
  • Зелен преход
  • Електромобилност
  • Успешни примери от електроиндустрията в международен план

Предвидените във втората част на форума двустранни бизнес срещи и нетуъркинг ще предоставят оптимална възможност за установяване на добри партньорства за взаимноизгоден бизнес с фирми от Европа и региона на Балканския полуостров, както и с представители на търговско-икономическите секции към чуждестранните посолства в България.

Участието в събитието е безплатно. При проявен интерес следва да бъде запазено място на събитието като се направи предварителна регистрация на профила на събитието на www.b2bconnect.bg в срок до 08 април 2024 г.

При необходимост от допълнителна информация може да се обръщате към: 02/940 79 83 – Томислав Атанасов; 02/ 940 79 77 – Николина Георгиева

Leave a comment