Skip links

ПРЕДСЕДАТЕЛЯТ НА ССИ СЕ СРЕЩНА СЪС ЗАМ. – КМЕТА ПО ТРАНСПОРТА НА ПЛОВДИВ

Председателят на Съюза за стопанска инициатива Васка Бакларова и общинският председател на Съюза за Пловдив Димитър Червенков разговаряха със зам.-кмета по транспорта на град Пловдив – Тодор Чонов.

Срещата се състоя по инициатива на Димитър Червенков и по време на нея бяха обсъдени общите проекти, по които страните могат да си партнират успешно.

“Съюзът за стопанска инициатива, като представител на микро, малкия и среден бизнес, е този, която може да допринесе значително за по-добрата комуникация и успешното сътрудничество между местния бизнес и общината”, изрази увереността си Васка Бакларова.

По време на срещата бяха обсъдени възможните иновативни решения за подобряване на градския транспорт в Пловдив в контекста на зелената сделка. Страните подчертаха необходимостта мерките по нея да се задвижат в най-кратки срокове, за да може бизнесът в България да има време да се запознае с тях и да се позиционира като лидер в зелената икономика, което неминуемо ще донесе огромни ползи и за общините у нас.