Skip links
сси

ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧЛЕНОВЕТЕ НА ССИ

Уважаеми членове,

Последните няколко месеца Съюзът за стопанска инициатива премина през сериозни промени и изпитания. Управителният съвет изразяваме своето голямо и искрено уважение към вашата лоялност, честност, устойчивост и  последователност. Изказваме голямата си благодарност за подкрепата ви към Съюза и за отстояването на неговите позиции и ценности.                                       

С това писмо  заявяваме своята  готовност за съдействие, съобразно компетенциите и експертния ни потенциал, с оглед защита на вашите интереси и намиране на решения за възникналите пред вас предизвикателства. ​Уверяваме ви, че в наше лице, както и в лицето на цялата  администрация на ССИ, вие имате надежден партньор и приятел.

За дългогодишната си история ССИ постигна не малко, което ни задължава и ни държи отговорни да продължаваме да отстояваме позициите ни в защита на малкия и среден бизнес. Бихме искали да споделим постигнатото и да очертаем заедно следващите стъпки за нашето развитие.

Затова започваме срещи с вас в цялата страна. Ще бъдем там, където сте и вие, защото всеки един от вас е важен.

Ако желаете да ви посетим, ако желаете да се срещнете с нас в новата ни централа, моля да ни пишете на office@ssibg.org или на адрес: гр. София, ул „Осогово 51“, ет. 4.

Leave a comment